Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Torshagevägen 55, Eckerö

Visning:

Strandfastighet

Västerläge - Badvänlig strand - Bilväg fram

Utgångspris:

197 000 €

Våningsyta:

65 m2

Tomtstorlek:

2050 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1979

Allmänt

Varmt välkommen till Torshagevägen 55 i Eckerö! Fritidsfastighet om 2050 kvm med egen strand i västerläge. Perfekt plats för dig som söker en trevlig och väldigt lugn tillflyktsort under sommarhalvåret. Bilväg fram till fastigheten och bekvämligheter i form av el och vatten finns anslutet.

Fritidshuset

Fritidshuset är uppfört 1979 och inrymmer entréhall, vardagsrum med öppen spis, kök, två sovrum samt badrum med bastu. På västra sidan finns väl tilltagen terrass i tre etage ut mot vattnet i väster. Trappa leder en bekvämt ner från parkeringen till terrassen. Löpande underhåll har gjorts i form av målning av samtliga byggnader 2020, taket målades 2023, nya stuprännor och hängrännor m.m.

Vardagsrummet blir den naturliga knytpunkten med den öppna spisen. Delvis öppen planlösning till kök och möjlig plats för matgrupp vid fönsterparti som blickar ut över terrassen och vattnet. Köket är utrustat med spis, ugn, micro, kyl & frys, köksfläkt samt rostfri diskbänk med två diskhoar. Möjlig förvaring i över- och underskåp.

Två sovrum, det större utav dem med förvaring i garderobsvägg och det mindre med förvaring i enskild garderob.

Badrum med duschkabin, förbränningstoalett, handfat samt tvättmaskin. Både duschkabin och toaletten är nya. I anslutning till badrummet även en bastu med fönster som blickar ut mot vattnet. I dagsläget finns inget bastuaggregat i bastun.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig fritidsfastighet med moderna bekvämligheter och ett attraktivt västerläge i Eckerö. Kontakta ansvarig mäklare för mera information eller för att boka din visning.

Tomten och övriga byggnader

Vackert planerad tomt som sluttar ner mot strandområdet i väster. Tomten är i huvudsak planerad med gräsmatta och gedigna markarbeten har utförts längs med strandlinjen och piren. Längst ute på piren finns en trall med vacker utsikt ut mot vattnet. Strandområdet är långgrunt med fast och badvänlig botten.

Övriga byggnader i form av redskapsförråd samt lekstuga/gäststuga med möjliga sovplatser.

Möjlig förvaring under terrassen.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Torshagevägen 55

Kommun: Eckerö

Våningsyta: 65 m2

Tomtstorlek: 2050 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1979

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: Elradiatorer samt luftvärmepump

Vatten & avlopp: Ålands vatten finns anslutet, endast sommarvatten.

Fastighetsbeteckning: 43-403-3-29

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden