Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Tunnbergsvägen, Föglö

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Unik möjlighet till fritidsbyggnad vid attraktiv strandlinje på Kallsö by, Föglö!

Utgångspris:

37 000 €

Tomtstorlek:

1 ha

Strandfastighet

Välkomna till Kallsö by och Föglö, där Lyyski Fastigheter nu erbjuder ett fint outbrutet område om ca 10 000 kvm (1 ha) och passande för t.ex. fritidsbyggnation.

Området är en pärla och ligger attraktivt och fint till med anslutande väg, vid områdets strandlinje om ca 90 m på nordvästra sidan finns därtill goda möjligheter att ta iland med båt. I dagsläget finns ingen byggnation på området. Närliggande fastigheter har dock elanslutningar.

Området är mestadels bergsbundet med fina, kala, naturklippor vid stranden, därtill finns för din bastuved ett stort trädbestånd bestående av barr- och lövträd. Den kommande strandfastigheten styckas ut från huvudfastigheten Nygård, med fastighetsbeteckning 62-415-5-14. I försäljningen ingår andelar i samfällt vattenområde enligt areal.

Ta en tur ut till området och besök den på egen hand i lugn och ro med din egen båt alternativt bil och/eller hör av dig till oss för mer information, visning m.m.

Beskrivning

Adress: Tunnbergsvägen

Kommun: Föglö

Tomtstorlek: 1 ha

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 62-415-5-14

Vägbeskrivning: Lyyski Fastigheter skyltar som visar till platsen finns i området, därtill är det outbrutna området utmärkt i terrängen.

Samfällda områden: Andelar i samfällt vattenområde (62-415-876-2) ingår enligt areal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €. Tillkommer kostnader för lagfartsförfarande och lantmäterikostnader

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden