Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Vestansundabyaväg 347, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus i naturskön miljö i Vestansunda by.

Utgångspris:

75 000 €

Tomtstorlek:

1100 m2

Byggår:

1955

Allmänt

Välkommen till detta fantastiska hem! Ett charmigt bostadshus byggt ca 1955 i 1 1/2 plan ovan fullständig källare. Husets utsidesmått är ca 8 x 8 m och tomten 1 100 kvm. Här finns gott om utrymme och allt du behöver för att skapa minnen som varar livet ut. Därtill och som extra “bonus” ingår i försäljningen tillskottsmark om 2 450 kvm. Bostadstomten gränsar inte till tillskottsmarken, är dock belägen endast ett “stenkast” från bostadsfastigheten.

Vid entrén möts du först av en kallfarstu och vidare hall med plats för klädavhängning. Här finns också badrum med dusch & toalett. Ytterligare in i huset finns ett renoverat kök med gott om plats för köksmöblemang. Från hallen når du det ljusa vardagsrummet som är utrustat med en murad öppen spis. Perfekt för mysiga hemmakvällar! På entréplan finns också ett av husets två sovrum. I direkt anslutning till entrén och i fint söderläge finns ett inbjudande trädäck med spalje, d v s goda möjligheter att njuta av många soltimmar!

Övreplanet inrymmer en mindre hall, sovrum nr två samt ett rejält allrum med pentry. Sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter i garderober och i övrigt på övreplan flera vindsförråd.

Källarplanet inrymmer tvättstuga, hobbyrum, pann-/teknikrum samt förrådsrum varav ett med utgång till gården.

Huset har genomgått renoveringar i omgångar; under 1980-talet tilläggsisolerades huset och ny panel monterades, badrummet med elgolvvärme renoverades under 1990-talet, i början av 2000-talet dränerades grunden och taket förnyades och höjdes, ca 2015 uppgraderades köket, därtill är avloppsrören utbytta till plaströr. Huset värms upp från oljepanna, vattenburet till radiatorer och såsom komplement finns luft-luftvärmepump samt öppen spis. Kommunalt vatten, avlopp till 3-kammarbrunn med infiltrering, fiber indraget.

Lummig trädgård med fristående förråd, mestadels anlagd med gräsmatta och gott om plats för lek och avkoppling.

Tillskottsmarken är idag i naturtillstånd och mestadels bevuxen med barrträd. Bostadsfastigheten inkl tillskottsmarken är bekvämt belägna på endast ca 10 km avstånd från Mariehamn.

Detta är verkligen ett drömhem för den som söker boende i en idyllisk omgivning. Vi ser fram emot att visa dig runt och berätta mer om allt som detta hus har att erbjuda! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Vestansundabyaväg 347

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 1100 m2

Byggår: 1955

Teknik: Självdragsventilation. Fiber

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburet radiatorsystem. Luft- luftvärmepump. El-golvvärme i badrum. Öppen spis

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Fastighetsbeteckning: 170-430-2-9, 170-430-2-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden