Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Ytterby Öjvägen, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Charmig fritidsstuga med fristående bastubyggnad vid Ytterbyviken

Utgångspris:

78 500 €

Våningsyta:

51 m2

Antal rum:

3 R+K

Allmänt

Välkommen till detta charmiga strandobjekt i Jomala kommun, vackert beläget vid den natursköna Ytterbyviken.

På fastigheten finns en fritidsstuga uppförd på plintar, med plåttak och stående träpanel. På framsidan finns tillhörde mysig terrass med vacker utsikt över vattnet. Stugan består av två sovrum, kök, matplats samt vardagsrum. Interiörerna är av äldre modell med allt i funktion, vilket ger en utmärkt möjlighet att anpassa allt efter eget tycke och smak. Köket är utrustat med en mindre spis med ugn, en diskbänk i rostfritt stål och hyllor, samt över- och underskåp för förvaring. I vardagsrummet finns en spis från Jötul, idealisk för användning under kyligare kvällar som komplement till elradiatorerna. Vackra trägolv pryder hallen och vardagsrummet, medan sovrummen och köket har parkettgolv.

I en separat byggnad finns vedeldad bastu, komplett med omklädningsrum, klädavhängning och duschmöjligheter i form av en duschkabin.

Fritidsstugan är belägen i västerläge med närhet till sjön och erbjuder därmed perfekta förutsättningar för avkopplande vistelse utomhus. Mariehamn ligger endast en cirka 15 minuters bilresa bort, Maxinge köpcentrum halvvägs, vilket ger god möjlighet att kombinera stadens faciliteter såsom shopping, uteliv och aktiviteter med stugliv.

Njut av lugna sommarkvällar och avkopplande dagar i en fridfull miljö. Med sin närhet till Ytterbyviken kan du på ett avslappnat sätt utforska Ålands skärgårdsliv. Låt dig omslutas av den natursköna omgivningen och koppla av vid stranden.

Från Ytterbyviken är det också enkelt att ta sig till Lumparn för utflykter och äventyr, eller varför inte en dagstur till Kastelholm med golfbanor och restauranger. Upptäck det bästa stugliv och Ålands natur och sevärdheter från denna strandobjekt. Eller bygg ditt eget hus på en attraktiv plats i den växande kommunen Jomala!

Tomten

Objektet säljs såsom ett outbrutet område från fastigheten 170-432-1-69. Området som bryts ut till en fastighet är ca. 3 700 kvm stor och finns utmärkt i bifogad kartskiss.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ytterby Öjvägen

Kommun: Jomala

Våningsyta: 51 m2

Antal rum: 3 R+K

Bastu: Ja, fristående

Strandobjekt: Ja

Teknik: Elanslutning finns

Uppvärmning: Direktelvärme, Jötul spis

Vatten & avlopp: Vatten från egen borrbrunn

Fastighetsbeteckning: Outbrutet område från stomfastigheten 170-432-1-69

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€. Köparen ansvarar för kostnader i samband med att köpeobjektet bryts ut från stomfastigheten. 

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden