Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Ålandsvägen 20 B18, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Inglasad balkong - Centrum - Garage - Stambytt

Utgångspris:

257 000 €

Skuldfritt pris:

268 723 €

Bostadsvederlag:

368 € / månad

Våningsyta:

80 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1968/1990

Allmänt

Välkommen till Ålandsvägen 20 och Bostad Ab Domherren! Trevlig 3 R+K om ca. 80 kvm i attraktivt, centrumnära läge med eget garage och nyinstallerad motordriven garageport. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till vardaglig service, kommunikationer, restauranger m.m.

Lägenheten

Lägenheten är belägen på våning 2 och är genomgående med fönster i öster och väster. Från trapphuset finns två entrédörrar vilket möjliggör en form av delat boende om önskemål/behov finns.

Entréhall med plats för avhängning av ytterkläder samt överskåp. I anslutning till entréhallen finns även hall från den andra entrén som inrymmer praktisk klädkammare samt gäst-wc.

Rymligt kök med vit skåpinredning och med fönster i väster. Köket är vidare inrett med diskmaskin, spis och ugn, delad kyl & frys samt köksfläkt. Naturlig plats för matgrupp invid fönsterparti.

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fönster i öster. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2019, inrymmer dusch, plats för tvättmaskin, WC samt handfat. Praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring.

Två välplanerade sovrum med plats för fullstor dubbelsäng och övrig möblering om så önskas. Förvaring i garderober. Det ena sovrummet har utgång till inglasad balkong i fritt och solsäkert västerläge.

Till lägenheten hör ett förrådsutrymme nere i källaren.

Bolaget

Bostads Ab Domherren består utav 18 st. aktielägenheter samt två affärslokaler fördelat på två byggnader. Bolaget har för närvarande inte några större planerade renoveringar de kommande fem åren men har tidigare bytt tak, utfört stambyte m.m.

Gemensam parkering och sophantering på innergården. i Källaren finns gemensam bastu och dusch, cykelförråd samt enskilda förråd till respektive lägenhet.

Bolagsvederlaget är 368 €/månad, utöver vederlaget tillkommer kostnad för bruks-el samt önskat internetabonnemang. Vederlag för garage om 25€/månad.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ålandsvägen 20 B18

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 80 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1968/1990

Bostadsvederlag: 368 €/mån

Bastu: Gemensam bastu finns i källaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. El-golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vederlag för garaget om 25€/månad tillkommer.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden