Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Askuddsvägen 3 A3, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Välplanerad tvåa med balkong belägen på bekvämt avstånd från Mariehamns centrum!

Utgångspris:

112 000 €

Skuldfritt pris:

130 930 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Våningsyta:

60 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1973-1974

Lägenheten

Välkommen till en välplanerad och trivsam lägenhet om 2 R+K om 60 kvm på andra våningen i Fastighets Ab Backeberg, Hindersböle Mariehamn. Här bor du med närhet till sportfält, utegym, lekparker, badstrand, grönområden och vackra promenadstråk. Lägenheten är belägen ca. 2.5 km från Mariehamns centrum och har en entré från en gemensam loftgång.

Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Köket är fullt utrustat med bra arbetsytor och förvaring i under- och överskåp. Matbordet har sin naturliga plats invid fönsterpartiet i köket. Från vardagsrummet når du lägenhetens möblerbara balkong.

Lägenheten har ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring av kläder och andra tillhörigheter. En entréhall med garderober erbjuder också gott om utrymme för ytterkläder och skor.

Badrummet är helkaklat med dusch, WC, handfat med kommod, handdukstork samt plats för tvättmaskin. Ett praktiskt vädringsfönster för ljusinsläpp och vädring.

Fastighets Ab Backeberg består av totalt åtta byggnader, 56 lägenheter som uppfördes 1973-1974. Gemensamma utrymmen främst i källaren i form av bastu, tvättstuga, förråd. Vidare finns även gemensam sophantering och cykelrum. Lägenheten har ett bolagsvederlag om 210 €/månad, utöver bolagsvederlaget erlägger man som aktieägare kostnad för bruks-el och vatten enligt konsumtion. Därtill erläggs ett finansieringsvederlag om 214,20 €/månad mot lägenhetens skuldandel om 18 930 €.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig aktielägenhet belägen på bekvämt avstånd från Mariehamns centrum och övrig vardaglig service. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning och för mera information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Askuddsvägen 3 A3

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 60 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1973-1974

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Finansieringsvederlag: 214.20 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden