Bostadstomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Jaktvägen, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadstomt

Planerad bostadstomt i Överby

Utgångspris:

75 000 €

Tomtstorlek:

1834 m2

Allmänt

Färdigt planerad bostadstomt i område för detaljplan i Överby Jomala. Fastigheten om 1 834 kvm är belägen inom detaljplanerat med omkringliggande parkområde och cykelväg som ansluter till Överbyvägen. Här bor du i ett naturskönt läge med närhet till Maxinge, lågstadie- och högstadieskola, sportfält och sporthall, motionsspår m.m.

Bostadstomten är färdigt utstyckad och planerad med schaktarbete samt färdigt draget vatten och avlopp. Du som spekulant kan även få ta del av färdiga bygglovshandlingar för ett Kastelli-hus om 156 kvm bostadsyta (5 R+K) samt dubbelgarage om 36,8 kvm.

Fastigheten är planerad såsom tomt för egnahemsbebyggelse. På tomten får en bostadsbyggnad inrymmande en lägenhet samt en separat ekonomibyggnad/garage uppföras. Ekonomibyggnadens våningsyta får vara högst 60 kvm. För mera information kring bebyggelse på tomten hänvisar vi till bifogad detaljplan samt ansvarig mäklare.

Varmt välkomna att bekanta er med ert framtida boende i Överby!

Beskrivning

Adress: Jaktvägen

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 1834 m2

Fastighetsbeteckning: 170-437-3-27

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden