Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Lotsgatan 3 B 10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Modern - Bastu - Trea - Hiss i huset - Balkong

Utgångspris:

199 500 €

Skuldfritt pris:

284 000 €

Bostadsvederlag:

231 € / månad

Våningsyta:

77 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2020

Modern trerumslägenhet med balkong, bastu och hiss i huset.

Välkommen till Lotsgatan 3 B och denna moderna ljusa trerummare i södra Mariehamn!

Aktielägenheten disponerar hall med anslutande klädkammare och gästtoalett, stort vardagsrum med matplats i öppen planlösning mot modernt och stilfullt kök, två sovrum, badrum med dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt uttag för tvättmaskin. Från badrummet når du bastun som är försedd med ett elektriskt aggregat från finska Harvia. Från vardagsrummet finns utgång till en rymlig balkong som genererar extra matplats- och umgängesyta. Lägenheten är genomgående modern och försedd med slitstarka materialval, såsom klinkers vid entrén, parkettgolv samt helkaklade badrum.

Lägenheten ingår i bostadsaktiebolaget Passaren, vars byggnad med totalt 27 aktielägenheter stod inflyttningsklara år 2020. Aktielägenheten är belägen på våning två, hiss finns i huset. Till bostaden hör förrådsutrymme.

Lägenheten är belägen i attraktivt läge med närhet till dagis, skola, idrottshall och matbutik. Från intilliggande busshållplats eller genom gång- och cykelbana tar du dig enkelt in till Mariehamns centrum. I närheten finns även strandpromenaden, en naturstig med vacker utsikt med inloppet till Mariehamn och Västerhamn.

I lägenhetens försäljningspris ingår en parkeringsplats på gården. Parkeringsplatsen säljs som skilda aktier. En mycket modern och trivsam lägenhet i bekvämt läge.

Välkommen att kontakta oss för att boka in en visning!

 

Bilder från motsvarande lägenhet (våning 4).

 

Beskrivning

Adress: Lotsgatan 3 B 10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 77 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2020

Bostadsvederlag: 231 €/mån

Finansieringsvederlag: 361.90 €/mån

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation, fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden