Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Mariavägen 8 lgh 1, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Markplan - Egen uteplats - Carport

Utgångspris:

125 000 €

Skuldfritt pris:

125 000 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Våningsyta:

76 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2013

Allmänt

Välkommen till Mariavägen 8 i Hammarland! Radhuslägenhet som uppfördes 2013 av Premont i ett våningsplan med carport och förråd vid entré samt egen uteplats i solsäkert söderläge. Lägenheten om 3 R+K fördelat på 76 kvm är belägen ca. 20 km från Mariehamns centrum.

Lägenheten

Lägenheten har en egen entré som leder in till hall med klinkergolv och möjlig förvaring i garderober samt rymlig klädkammare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från flertalet fönster. Utgång till egen uteplats från vardagsrummet. Kök med vita skåpluckor och förvaring i över- och underskåp. Gott om arbetsyta längs köksbänk med kaklad vägg. Köket är utrustat med spis, köksfläkt, diskmaskin, del kyl/frys samt diskho. Vidare finns även två rymliga sovrum med förvaring i garderober. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat. Praktisk “tvätthörna” med arbetsbänk, skåp och plats för tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis en välplanerad lägenhet bekvämt belägen i markplan. Kontakta ansvarig mäklare för mera information och visning.

OBS! Bilderna är tagna från en liknande lägenhet i samma bolag vid ett tidigare tillfälle.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Mariavägen 8 lgh 1

Kommun: Hammarland

Våningsyta: 76 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2013

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden