Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Norragatan 30 A4, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Bo bekvämt och centralt - Charmig tvårummare nära hamnen och centrum

Utgångspris:

165 000 €

Skuldfritt pris:

173 989 €

Bostadsvederlag:

232.33 € / månad

Boyta:

43 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1890, fasadändring 1923

Lägenheten

Upptäck denna underbara tvårummare på 43 kvm, belägen på andra våningen i ett charmigt tvåvåningshus vid Norragatan 30A. Lägenheten erbjuder en inbjudande entré med klädavhängning och ett sovrum med praktisk garderobslösning.

Det ljusa och trevliga köket har vita skåpluckor och plats för en mindre matgrupp. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig och social atmosfär, perfekt för att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat. Köket är utrustat med bland annat uppdaterade inslag från 2023-2024 såsom ny spis, ny kyl och ny kökskran.

Det helkaklade badrummet är utrustat med WC och duschkabin, samt har man installerat nytt spegelskåp, ny kommod och även frånluftsfläkt. I badrummet finns plats för tvättmaskin.

Belägen i mitten av Norragatan, har du lika nära till hamnen som till Mariehamns centrum. Den trivsamma innergården erbjuder ett gårdshus där varje lägenhet har sitt eget utrymme att nyttja. Vid gårdshuset finns en mysig uteplats där du kan njuta av utomhuslivet. Utrymmet i gårdshuset, ca 12 kvm stort, passar utmärkt som gästrum, kontor eller liknande.

Här bor du på bekvämt gångavstånd till allt du behöver, inklusive hamnen, centrum, skolor och vardaglig service.

Sammanfattningsvis är detta en mycket charmig och fräsch lägenhet i centrala Mariehamn! Kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem själv.

Bolaget

Bostads Ab Norragatan 30 består av totalt fyra lägenheter. Bolaget äger tomten om 740 kvm och är ansluten till stadens fjärrvärmenät. Fastighetsskötsel sköts gemensamt. Bolagsvederlaget för den här bostaden är 232,33 €, bortbetalning av låneandel och vatten ingår i vederlaget, bruks-el tillkommer.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Norragatan 30 A4

Kommun: Mariehamn

Boyta: 43 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1890, fasadändring 1923

Bostadsvederlag: 232.33 €/mån

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Här bor du på bekvämt gångavstånd till allt, inklusive hamnen, centrum, skolor och vardaglig service.

Övrigt: I bolagsvederlaget ingår enligt disponentintyget bortbetalning av låneandel.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden