Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Örnvägen 13C, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplanerad lägenhet med uteplats och carport!

Utgångspris:

239 000 €

Skuldfritt pris:

239 000 €

Bostadsvederlag:

80.67 € / månad

Våningsyta:

86,7 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2018

Allmänt

Välkommen till Örnvägen 13C på Fågelberget i Jomala! Flytta in i en modern radhuslägenhet med närhet till vardaglig service. På Fågelberget har du nära till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Du tar dig enkelt in till centrala Mariehamn med cykel, bil eller genom bussanslutning från Maxinge köpcentrum.

Lägenheten

Lägenheten om 86,7 kvm, 3 R+K är uppförd i ett plan och inrymmer hall, två sovrum, klädkammare, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt ett badrum. Bostaden värms upp genom golvvärme samt luftvärmepump.

Hall
Välkomnande entréhall med klinkergolv. Möjlig förvaring av ytterkläder i rymlig skjutdörrsgarderob. Längre in i hallen finns även rymlig klädkammare/förråd för ytterligare förvaring.

Vardagsrum & kök 
Vardagsrum och kök har en härlig, öppen planlösning som ger ett luftigt intryck. Det fullt utrustade köket erbjuder gott om bänkyta samt förvaring i köksskåp och köks-ö. Vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Fin och ostörd vy från uteplatsen tack vare sitt höga och fria läge.

Sovrum 
Två rymliga sovrum varav det ena med klädförvaring bakom skjutdörrar.

Badrum 
Helkaklat badrum som inrymmer dusch bakom duschvägg, handfat med kommod, överskåp samt toalett. Tilltänkt plats för tvättmaskin och torktumlare vänster om handfatet.

Sammanfattning 
En ljus och mycket trevlig lägenhet för dig som söker ett bekvämt och relativt nytt boende med närhet till vardaglig service och goda kommunikationer.

Bolaget

BAB Utsikten består utav fyra aktielägenheter som uppfördes 2018. Asfalterad infart till gemensam carport och övrig parkering. Bolagsvederlaget är 80,67 € per månad. Utöver bolagsvederlaget betalar den enskilda aktieägaren el och vatten enligt egen förbrukning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Örnvägen 13C

Kommun: Jomala

Våningsyta: 86,7 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2018

Bostadsvederlag: 80.67 €/mån

Uppvärmning: El-golvvärme och luft-luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Efter midsommar 2024.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden